Patainvest.se © 2007-2011•

 

 

 

 

 

• Cykel Meken i Sköndal »

Vår cykel och mopedbutik / verkstad finner ni på Bagarfruvägen 24 i Sköndal. Vi utför reparationer på de flesta mopeder och cyklar.  

 

 

 


Om oss:
 

Grundpelaren i Pata Invest är att sälja begagnade veteranmopeddelar på Internet  på auktionssidan tradera.com. Vi försöker att lägga ut ett antal auktioner då och då så att det alltid skall finnas intressanta objekt till salu.
 


Vårt senaste tillskott i Pata Investfamiljen är vår butik och verkstad Cykel Meken på Bagarfruvägen 24 i Sköndal där vi säljer delar till säväl mopeder såsom cyklar samt utför service och reparationer på demsamma.  Dessutom driver vi internetbutiken
www.mopeddelar.se med nya delar och tillbehör till mopeder.

   Vi säljer även kompletta mopeder både hela och renoveringsobjekt.

 

  På bilsidan handlar vi med begagnade bilar i olika skick dels renoveringsobjekt så att ni själva kan fixa till en bra bil som ni får för ett vettigt pris. Självklart kan vi även erbjuda bilar som är besiktade och körklara till förmånliga priser. Kolla gärna in vår sida med fordon till salu för aktuella objekt just nu.

 

Vi innehar Saluvagnslicens.


  Verksamheten bedrivs under vinterhalvåret från Stockholm och under sommarhalvåret från Pataholm då med fokusering på traderaförsäljning och mopeddelar.se.

 

Hjärtligt välkommen som kund du också!

Med vänlig hälsning Nikolaj Dimitrov, Pata Invest

073-9395490 info@patainvest.se

 

 

 

 

Vi säljer bla reservdelar till nya mopeder och veteranmopeder genom vår hemsida www.mopeddelar.se

 

 

Till internetbutiken